23/09/2015

Informe LGT

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+
Noticies El BOE de 22 setembre 2015 va publicar la Llei 34/2015, de 21 de setembre, de modificació parcial de la Llei general tributària (LGT).

Es tracta de la reforma més extensa de les empreses des que el 2003 es va aprovar aquesta llei, que és la norma general en matèria tributària.

Les línies que vertebren la reforma són, d'una banda, la necessitat d'adequar la LGT a les necessitats que marca la realitat i l'experiència; i, d'altra banda, enfortir la posició de l'Administració Tributària a costa de reduir els drets i garanties dels contribuents. Des d'aquest últim punt de vista, la Llei 34/2015 es mostra continuista respecte de les lleis 36/2006 i 7/2012, enfocades nítidament a reescriure el sistema fiscal des de la perspectiva de la lluita contra el frau.
Cal tenir en compte, també, que moltes de les novetats legals requereixen el seu adequat desenvolupament reglamentari que, previsiblement, arribarà abans de finalitzar l'any.

El Dr. Luis M. Alonso, Catedràtic de Dret Fiscal i Tributari de la UB, i assessor de la Comissió Econòmica-Financera-Tributària del Col·legi, ha realitzat un informe sobre la LGT, amb els aspectes més destacats.

Més informació i noticia original en aquest enllaç
Totes les noticies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat